Levente napjai

PetiKata, Levente és Andris családja. Minden olyasmi, ami csak a rokonokat és ismerősöket érdekelheti.

Címkék

...csintalan vagyok tök csintalan... (41) andris (42) andrismondja (4) anyumondja (99) beteg (9) duma (34) első (12) fotók (51) játék (26) kunsztok (59) off (2) rajz (1) ünnepek (10) úton (16)

Utolsó kommentek

  • k: Peti 1 darabra korlátozta a hajgumik számát, szerinte beteges vagyok ezzel a copfmániámmal. (2008.09.11. 22:25) ez a ciki nem a félszem
  • Anita: NANeeeeeeeeee!!!!!!! Nekem keresztFIAM van!!!!!!!! (2008.09.10. 08:38) ez a ciki nem a félszem
  • katampusz: csak azóta eltelt huszonegynéhány év :-) (2008.07.09. 19:15) segítek
  • papa: Ami azt illeti ezért már én is összevesztem vele. (2008.07.09. 17:48) segítek
  • Anita: Levi 2 bár Ádám szerint nem hasonlítanak, már megint forrasz napok óta itthon is, szerintem romlik... (2008.06.11. 19:45) én és a kisöcsém
  • Utolsó 20

Andris egy hónapos

2008.09.09. 14:01 - katampusz

Címkék: andris anyumondja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andris egy hónapos is elmúlt, aktuálissá vált az első látogatásunk a doktornőnél. A kerekedő toka és a combtáji szaporodó hurkák már előre jelezték, hogy nem lesz gond a hízásával:

5090 grammot mutatott a mérleg alatta. Malactempóban hízik, hazajövetelekor csak 3540 gramm volt. Ez heti fél kilót jelent, nem is tudom, hogyan nőhet ennyit.

Már 4 rugdalózót kellett kivonnom a forgalomból mert szűk, nem tudja kinyújtani bennük a lábait. Egy kis kék sapka, amit nem is hordott, szintén hasonló sorsra jutott.

Gondot okozott a hasfájóssága, rengeteg pukit nyom és volt két elég sűrűn ébredős éjszakánk is. Infacolt adok neki, ezzel kicsit jobb a helyzet.

Szép erős baba, támaszkodik, ellöki magát, a kiságyban 90 fokot is elfordul egy alvás alatt, sokszor pontosan keresztben fekszik benne, mire észreveszem.

Kopik a babahaja. Mint az apja, a homlokánál kezdett kopaszodni. Remélem, nem kell nála is egyéves koráig várni a rendes fürtökre. Ha egy anyának túl sokáig kopasz a gyereke, hajlamos bizonyos túlzásokba esni a későbbiekben, kompenzálandó az első időket...

Már három hetes kora óta visszük magunkkal mindenfelé, jól bírja a kendőzést és a babakocsizást, meg az autózást is. Járt már a Skanzenban, strandon, Szentmártonkátán, Solymáron, és vagy egy tucatszor a játszótéren is.

Szép barna szeme lesz, ezt tőlem örökölte, míg a hajszínét Petitől, ez tiszta sor, legalább tudjuk, mi honnét való.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása