Levente napjai

PetiKata, Levente és Andris családja. Minden olyasmi, ami csak a rokonokat és ismerősöket érdekelheti.

Címkék

...csintalan vagyok tök csintalan... (41) andris (42) andrismondja (4) anyumondja (99) beteg (9) duma (34) első (12) fotók (51) játék (26) kunsztok (59) off (2) rajz (1) ünnepek (10) úton (16)

Utolsó kommentek

  • k: Peti 1 darabra korlátozta a hajgumik számát, szerinte beteges vagyok ezzel a copfmániámmal. (2008.09.11. 22:25) ez a ciki nem a félszem
  • Anita: NANeeeeeeeeee!!!!!!! Nekem keresztFIAM van!!!!!!!! (2008.09.10. 08:38) ez a ciki nem a félszem
  • katampusz: csak azóta eltelt huszonegynéhány év :-) (2008.07.09. 19:15) segítek
  • papa: Ami azt illeti ezért már én is összevesztem vele. (2008.07.09. 17:48) segítek
  • Anita: Levi 2 bár Ádám szerint nem hasonlítanak, már megint forrasz napok óta itthon is, szerintem romlik... (2008.06.11. 19:45) én és a kisöcsém
  • Utolsó 20

lejárt a próbaidő

2008.11.01. 10:31 - katampusz

Címkék: andris anyumondja

Miután Andris a héten letöltötte három hónap próbaidejét, kupaktanácsot tartottunk és úgy határoztunk, véglegesítjük státuszát.

Gyönyörű kopasz lett és hatalmas barna szemekkel ámul a világra. Elég nehéz, hogy pontosan mennyit nyomhat, nem tudom, majd egy hónap múlva viszem méredzkedni. Sokat javult a féloldalas izomtónus problémája is, már nem tartja magát kifli alakban. A fejét még mindig szívesebben fordítja jobbra, mint balra. Minden nap kap egy kis hintáztatós tornát, finom masszázst és igyekszem hetente babaúszást szervezni neki. (Rokonaink és ismerőseink új szempont szerint lettek kategorizálva: van kádjuk vagy nincs kádjuk.) Szóval a kis büdös igazán nem panaszkodhat a külön juttatásokra. Arany élete van.

Megkapta Lev régi kiságy fölé szerelhető baba-szórakoztató egységét, kisebb vidámpark kering a feje felett. Ugyanúgy reagált rá, mint régen a bátyja: szó szerint leterítette a látvány, kezét-lábát szétvetve, hatalmasra kerekített szemekkel bámulta a zenés showműsort.  Leventét is érdekli a forgó-muzsikáló szerkezet,  kissámliját a kiságy mellé húzza, feláll rá, és szüreteli a körtáncot járó plüssöket. Végigvettük, mi micsoda, és örömmel fedezte fel az almát közöttük, azt ő is tudja mondani. Egy alkalommal vad zörömbölésre szaladtam a kiságyhoz, a fél plüssalma lógott ki a nagyobbik fiam szájából. Azt hiszem eléggé megmozgatta a fantáziáját, mert vizuálisan és tapintásra is különbözött egy sztenderd almától, gondolom muszáj volt egy harmadik érzékszervvel is letesztelni. (Egyébként Lev NEM eszik almát, bár megkóstolni többnyire hajlandó.)

Éjjel Andris alszik. Nem ébred fel, egyszer sem. Reggel és délelőtt pótolja az éjjel kihagyott kalória-adagot. Nem hasfájós, nem kell altatni sem. Igazából csak annyi vele a macera, hogy nem megy egyedül fürdeni és nem teszi magát tisztába :)

Néha már nézi a kezecskéit, egyre többször koronázza siker titkos ujjszopási kísérleteit. A feje fölé aggatott érdekességeket kitartóan bámulja, követi a fejével ha mozgatom előtte. (Például így vesszük rá, hogy fordítsa balra a fejét.) Hatalmas mosolyokat ajándékoz nekünk, különösen evés után van mosolygós kedvében. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása